Skip to Content

Annonslänkar

Vad är en annonslänk?

En annonslänk, även kallad adlink, reklamlänk eller affiliatelänk är en typ av spårningslänk som leder till en partnersida. Ifall ett klick görs på denna länk kan det utgå provision ifall det leder till ett köp på sidan inom ett visst antal dagar. Slutpriset på produkten påverkas ej.

Vad innebär det när en annonslänk används på Fitnesskunskap?

Fitnesskunskap är annonspartner till en rad olika varumärken som är noga utvalda. Vi rekommenderar enbart produkter som vi tycker är bra.

Vi har inte fått betalt för att placera ut dessa länkar, utan vi ser det som en win-win situation där vi kan rekommendera produkter som vi gillar samtidigt som vi kan få en liten ersättning ifall någon köper en produkt som vi har rekommenderat.

Intäkterna från dessa annonslänkar är nödvändiga för att kunna driva sidan och för att kunna erbjuda vårt innehåll med träningstips och artiklar utan någon kostnad för dig som läsare.

Annonslänkarna påverkar ej priset på de produkter som vi länkar ut till. Det är företaget som ger oss provision vid köp, som ett tack för att vi rekommenderade en kund till deras sida.

Våra annonspartners

Nedan kan du se ett urval ifrån några av de vanligaste företaget som vi länkar till genom annonslänkar.

  • Bodystore
  • Gymgrossisten
  • Casall
  • Meds
  • Life